Šta su dekorativni podovi?

Madera dekorativni podovi imaju široku upotrebu u prodavnicama, komercijalnim prostorima i individualnim objekatima (kuće, stanovi i sl.). Ovi podovi imaju vrhunske perfomanse i izgled. Naši dekorativni podovi imaju široku paletu boja, dezena i materijala koji se dodaju u smolu kako bi podovi bili lepi i funkcionalni. [1]

Ovi podovi nude efikasnu UV stabilnost, mogućnost dodavanja krupnijih materija za dodatni vizuelni efekat, kao i različitu debljinu: 12mm, 9mm ili ekonomičnije debljine 6mm i 7mm. Kombinacijom različitih materijala možemo da ponudimo dizajn po želji kupca. Materijali koje koristimo su mermer, granit, kvarc i različite kombinacije boja tako da možemo da uradimo jedinstven izgled poda.

Dekorativni podovi koje nudimo su različitih karakteristika – u ponudi imamo brzosušeće dekorativne podove, epoksid-terrazzo, metalik epoksidne i mikrocement, podove.

Naši dekorativni podovi kombinuju savremeni stil sa vrhunskim kvalitetom kako bi podovi zadržali vizuelni efekat i nakon godina korišćenja i različitih uslova i spoljašnjih faktora.

Ovi podovi omogućavaju arhitektama da ih koriste kao platno na kome mogu da kreiraju dekoracije i dizajn postora. Pored gore-navedenih materijala moguće je dodati i materijale koji imaju biserni i metalni izgled, kako bi se kreirao svetlucavi izgled i sjaj poda. Možete izabrati epoksi pod u kombinaciji sa živim i toplim bojama.

Kontakt

Kontaktirajte nas za izradu podova, betona i usluga koje nudimo