Šta su Terrazzo podovi?

Terrazzo podni sistemi imaju široku primenu širom sveta jer spajaju atraktivan izgled i kvalitet. Terrazzo podovi se koriste u maloporodajnim i poslovnim prostorima, kao i u različitim industrijama. Madera nudi veliki broj boja, dezena i dekoracija koje zajedno sa smolom čine kvalitetan pod bez spojeva. Mondeco kolekcija terazzo dekorativnih podova nudi mogućnost dodavanja krupnijih agregata i različitu debljinu poda – ekonomične opcije od 6-7 mm ili podove debljine od 9-12 mm. Podovi su UV otporni.

Agregati koji se dodaju u smolu su staklo, ogledala, mermer, granit i kremen. Veliki broj kombinacija boja i dezena omogućavaju da svaki pod bude jedinstvenog dizajna.

Terrazzo podovi nude visoku estetiku, ali ne na uštrb funkcionalnosti. Terrazzo podovi predstavljaju dekorativne podne sistema savremenog stila sa vrhunskim kvalitetom koji zadržavaju izgled bez obzira na intenzivne uslove rada.

Široki izbor dizajna daje arhitektama i dizajnerima enterijera mogućnost da pod koriste kao platno na kome mogu da naprave jedinstven dizan. Ovi podovi sadrže veliki broj atraktivnih agregata poput mermera, kristalnog stakla i metalnih čestica, kako bi stvorio svetlucavi sjaj na površini poda.

Kvalitet ojačaniskustvom

Industrijski podovi i betoni vrhunskog kvaliteta i trajnosti.

KONTAKT

Kontaktirajte nas za izradu podova, betona i usluga koje nudimo